# You just finished paving a rectangular driveway measuring 75 feet by 20 feet. you charged the customer $1,000. after deducting the expenses shown below, how much profit did your company make on this job?

The missing information is attached in the picture below.

The company made $292.5 dollars in profit.

Step-by-step explanation:

Using the information provided by the table, we can calculate how much money was spent

1. gravel

12 and a half cubic yards * $15 = $187.5

2. tar/sealant

$0.15 per square foot * (75*20 ft^2) = $225

3. labor

$10 per hour * 25 hours = $250

4. insurance

fixed $45

We add all the expenses together

$(187.5 + 225 + 250 + 45) = $707.5

The profit will be equal to

$1000 - $707.5 = $292.5

Step-by-step explanation:

The missing information is attached in the picture below.

The company made $292.5 dollars in profit.

Step-by-step explanation:

Using the information provided by the table, we can calculate how much money was spent

1. gravel

12 and a half cubic yards * $15 = $187.5

2. tar/sealant

$0.15 per square foot * (75*20 ft^2) = $225

3. labor

$10 per hour * 25 hours = $250

4. insurance

fixed $45

We add all the expenses together

$(187.5 + 225 + 250 + 45) = $707.5

The profit will be equal to

$1000 - $707.5 = $292.5