, 22.06.2019 21:00 dsbdkbv2772

# Eric has 240 coins in his collection 11/20 of the coins are pennies 4/20 of the coins are nickels the rest of the coins are quarters how many of the coins are quarters

f

step-by-step explanation:

f

132 pennies. 108 coins left. 48 nickels, 60 coins left.

So, I would say 60 quarters, unless i'm dumb.

Step-by-step explanation:

240/20 = 12

Denominator = 240

11/20 = both numerator and denominator multiplied by 12 = 121/240

4/20 = both sides multiplied by 20 = 80/240

121 + 80 = 201

240 - 201 = 39 quarters in collection

There are 60 quarters.

Step-by-step explanation:

1. Calculate the number of pennies:

To calculate the number of pennies you should multiply the total number of coins by the proportion of pennies.

2. Calculate the number of nickels:

To calculate the number of nickels you should multiply the total number of coins by the proportion of nickels.

3. Calculate the number of quarters:

To calculate the number of quarters you should subtract from the total of coins the number of pennies and nickels.

Therefore there are 60 quarters.

### Other questions on the subject: Mathematics

Mathematics, 21.06.2019 13:30, robert7248
Which of the fallowing best completes the sequence 12,8,5, a) 1 b) 2 c)4 d)0
Mathematics, 21.06.2019 13:40, harleyy6802
What is the correlation coefficient for the data? don't forget to turn the diagnoisticon (in the catalog menu of the calculator). r = answer (round to the nearest thousandth)
Mathematics, 21.06.2019 16:00, lymariluna73016
Abag has more green balls than blue balls, and there is at least one blue ball. let bb represent the number of blue balls and let gg represent the number of green balls. let's compare the expressions 2b2b and b + gb+g. which statement is correct? choose 1
Organic apples are on special for $1.50 per pound. does total cost vary inversely or directly with the number of pounds purchased? find the cost of 3.4 pounds of apples. a. inversely:$5.10 b. directly; $5.10 c. inversely:$2.27 d. directly; \$2.27